tiistai 18. huhtikuuta 2017

Residenssissä Venetsiassa

Kirkot ovat nyt hetken hiljaa, koska matkustin Venetsiaan viideksi viikoksi residenssiin tekemään taidetta ja myös hieman opettamaan. Saapuminen jälleen rakastamaani kaupunkiin oli täynnä tunnetta. Olen tullut kotiin!


Joka viikko tuon eri aiheen kirjoituksiini ja nyt esittelen koulun missä työskentelen seuraavat viikot eli Scuola Internazionale di Grafica. Vaikka kuvissa on tyhjää, niin tällä hetkellä koulussa työskentelee taiteilijoita Amerikasta, Australiasta, Englannista, Italiasta ja minä Suomesta. Kansainvälistä meininkiä. Koululla on myös galleria, jonne kuka vaan voi poiketa ja muutenkin esittelevät mielellään koulua ja residenssitoimintaa kaikille kiinnostuneille. Galleriassa on tällä hetkellä myös minun näyttelyni "On the edge" sekä paikallisen kalligrafiayhdistyksen järjestämä kansainvälinen "Scrolls".

I am now five weeks in Venice in the residency at Scuola Internazionale di Grafica. I just love Venice and every time it feels like I have come home. In the school there are now artists from USA, UK, Australia, Italy and I from Finland. Very international. I also have an exhibition "On the edge" in the gallery of the school.


1 kommentti:

  1. Iik, muutamakin muisto tulvahti mieleen! Työt näyttävät hyvältä, sopivat loistavasti koulun henkeen.

    VastaaPoista